9

Fijne autodealer!

Ik heb mijn auto nu ongeveer een half jaar geleden gekocht en ik ben super tevreden met zowel mijn auto als de service! Toen ik mijn auto kwam ophalen was nog niet alles afgehandeld zoals van te voren afgesproken was maar het personeel was erg vriendelijk en uiteindelijk zijn alle afspraken heel netjes nagekomen. Ik raad A1 Occasions zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 15/09/2024
6

Goed geholpen maar duurde lang

Op zich prima geholpen, moest der alleen zelf achteraan bellen of de auto klaar was. En hoe het er voor stond. door dat der verkoper op zaterdag vrij druk was. werd ik door een stuk jonger verkoper geholpen om de prijs af te maken maar die kon der niets over zeggen. Ik zal op de hoogte gehouden worden over paar knopjes die versleten waren. Maar tot op heden nog niets van gehoord.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederhorst den Berg - 11/09/2024
9

Aardige vriendelijke medewerkers!

Ik werd goed en vlot geholpen. De prijs is zo ongeveer de prijs. Er viel niet veel te onderhandelen. Maar dat maakt het dan wel weer heel transparant. Stonden veel verschillende soorten auto's. Voor iedereen wat wils. De auto werd schoon en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naarden - 11/09/2024
10

Snel en netjes

Keurig netjes geholpen en een mooie auto daar gekocht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederhorst den Berg - 04/09/2024
8

Niet alles als omschreven afgehandeld

Goed geholpen, mooie auto, maar geen keuring en geen halfvolle tank wat wel in tekst staat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 02/09/2024
10

Compleet goed!!

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 02/09/2024
10

Nice experience

Had a nice experience, very friendly and not pushy with sales. Gave me time to think and everything we agreed when making deposit they fulfilled.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Netherlands - 22/08/2024
10

Superrrr!!!

Het personeel is zeer vriendelijk en eerlijk. Je weet waar je aan toe bent. De moeite waard om hier een auto te bezichtigen. Ben ervan overtuigd dat je gegarandeerd met de auto naar huis gaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 16/08/2024
10

Super geholpen, mega blij met mijn aankoop!

Ik ben super fijn geholpen met het uitzoeken van een nieuwe (tweedehands) auto! De mannen dachten goed mee en ik ben mega blij met mijn aankoop (Skoda Octavia)!Kan het iedereen aanraden langs deze garage te gaan voor een nieuwe (tweedehands) auto!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blaricum - 10/08/2024
8

Goede informatie en prettige benadering

Ik ben goed geholpen bij het kopen van een Toyota Yaris occasion. Afspraken zijn nagekomen en de afhandeling was corrrect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 01/08/2024
313 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10